Największy bufet studencki we Wrocławiu





Największy bufet studencki

Uni. Tech.

2,95 zł

/100g

Uni. Wroc.

2,95 zł

/100g


Jedzenie na wagę

Cena

Wieczorami jesz za dwóch!

Wieczorami jesz za dwóch! wyprzedaż


W Bazyli skomponujesz swój posiłek z 70 dań

ŚNIADANIA

''

Asortyment dań śniadaniowych dostępny w godzinach od 8.00 do 10.00.
Zapraszamy na jajecznicę ze szczypiokiem, kiełbaski pieczone z cebulką, smakowite pasty lub wybór wędlin i warzyw.

NAPOJE CIEPŁE

''

Wśród napojów ciepłych oferujemu wiele rodzajów kawy, herbatę, gorącą czekoladę i kakao.

DESERY

''

Idealne do kawy domowe wypieki i słodkie bułki dostarczą Ci energi na cały dzień.

NAPOJE ZIMNE

''

Serwujemy świeże kompoty i pyszne koktajle owocowe, do tego soki Cappy i szeroki wybór napojów gazowanych.

ZUPY

BAZYLIA

Codziennie do wyboru 2 rodzaje wyśmienitych zup, zawsze dobrze doprawionych świeżymi przyprawami.

DODATKI

''

Wsród dodatkow wypełniających Twój talerz oferujemy : ziemniaki, frytki, kilka rodzajów kaszy, między innymi kus-kus, ryż lub makaron chiński.

MIĘSA W SOSACH

''

Pieczeń wieprzowa w sosie własnym, polędwica drobiowa w sosie podgrzybkowym, kurczak faszerowany brokułami w sosie serowym.

KOTLETY

Bar Bazylia Wrocław

Polecamy tradycyjne  kotlety schabowe lub filety z kurczaka w złotej panierce, de volaille oraz wyśmienite kotlety szwajcarskie.

SURÓWKI

bazylia

Codziennie dajemy Ci możliwość wyboru ulubionej surówki spośród 12 dostępnych rodzajów.

WARZYWA

''

Warzywa i dodatki na ciepło tj.: warzywa zapiekane z serem mozzarella oraz prosto z patelni, brokuły z odrobiną masła i prażonymi migdałami, świeży szpinak, wyśmienite pieczarki.

DANIA JARSKIE

''

Szeroki asortyment dań wegetariańskich sprawia, iż w Bazyli każdy znajdzie coś dla Siebie.

DANIA MĄCZNE

Bar Bazylia Wrocław

Wsród dań mącznych proponujemy: pierogi ruskie, ze szpinakiem, mięsem, makarony w wyśmienitych sosach, tortellini z nadzieniem serowym lub mięsnym, kluski śląskie, naleśniki ze świeżym serem, z jabłkami, tortille.

RYBY

bazylia

Skosztuj naszego zapiekanego łososia ze szpinakiem, miruny w puszystym cieście lub pangi z sezamem.


Wstecz Do góry